Over Ons

Palabra, een popkoor voor enthousiaste jonge stemmen!

Popkoor Palabra is een jongerenkoor dat in 2007 ontstond dankzij het enthousiasme van Donia Durowiec. Zij heeft het koor enkele jaren geleid, maar daarna heeft het een tijdje stilgelegen. In 2014 besloot Karolien Dreesen de touwtjes in handen te nemen, die in haar tienerjaren zelf lid was van Palabra. In 2020 werd de fakkel doorgegeven aan Jolien Teuwen, die met veel plezier de leiding over het koor overnam. Tijdens de repetities wordt er vooral aandacht besteed aan een gezonde stemontwikkeling. Het repertoire bestaat uit verschillende genres: pop, jazz, blues, musical, kleinkunst en nog veel meer!

De repetities vinden plaats op woensdagavond van 19u tot 20u30 in het zaaltje achter de kerk van Laak. Zin om mee te zingen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de website!
Dirigent

Jolien Teuwen is een enthousiaste docente die van kinds af aan al gepassioneerd is door musiceren. Haar muzikale ervaring reikt van pianobegeleiding bij verschillende koren en een slagwerkorkest tot musicaldocent bij de cultuur-educatieve organisatie People On Stage. Onder het motto 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' is haar muzikale passie uitgegroeid tot een enthousiasme voor musiceren in groep. Hierbij hecht ze veel belang aan ieders persoonlijke talenten om samen een unieke muzikale samenhorigheid te vinden waaraan elk koorlid zijn bijdrage kan leveren.